Framcolor Glamoure

02.09.2010 00:19

 

Nová paleta barev, které byly pečlivě vybrány dle nejnovějších trendů. Nabídka Glamour obsahuje 45 nových odstínů, které kryjí šedé vlasy ze 100% dále obsahují látky, které se starají o ochranu zdraví vlasů a vlasové pokožky, stejně jako o ochranu stálosti a intenzity barvy.

GLAMOUR JE TREND
Glamour je nová linie vlasových barev Framcolor, produkt na vysoké technologické úrovni. Vývoj nových produktů Framesi je vždy provázen pečlivou analýzou trhu. Pro linii Glamour jsme vybrali tóny, které jsou v současné době nejžádanější.
 
GLAMOUR JE JISTOTA
Formule obsahuje výtažek z afrického stromu boswellia serrata s protizánětlivým účinkem, který chrání vlasovou pokožku před pocity diskomfortu během procesu barvení.
Celistvost vlasů je chráněna molekulou 18 MEA. Jedná se o tuk obsažený ve struktuře vlasu. Během barvení se jeho množství snižuje. S Glamour se její množství doplňuje, proto vlasy zůstávají celistvé, lesklé a chráněné před předčasným vymýváním barvy.
 
GLAMOUR JE ROVNOVÁHA
Rovnoměrný výsledek barvení u kořínků, po délce i na konečcích, jehož tajemstvím je dokonalá rovnováha mezi primárními (intenzita barvy) a sekundárními (reflexy) barvicími molekulami. Proto nedochází k vrstvení barvy, jako u nevyvážených formulí.
 
GLAMOUR JE PRECIZNOST
Co znamená precizní barvení? Dosažení perfektního výsledku zesvětlení, jasné a přesné tóny, lesk barvy, ochrana před blednutím barvy a zdraví vlasů po aplikaci barvy. V současné době je nejúčinnějším činidlem pro tyto výsledky jednoznačně amoniak. Jeho množství je u Glamour díky novým technologiím výrazně sníženo, ale přesto si barva uchovala stálost, oslnivost a schopnost dokonalého zesvětlení možného pouze s tímto činidlem.
 
GLAMOUR JE KREATIVITA
Barevná paleta Glamour zahrnuje 45 předmíchaných odstínů, které lze kombinovat mezi sebou dle fantazie. Šedivé vlasy nejsou překážkou moderního účesu - Glamour zaručuje jejich 100% krytí.

Zpět

Vyhledávání

© 2009 Všechna práva vyhrazena.